LG GUITAR SCHOOL

Kinderen 9-11 jaar

Jongeren 12-20 jaar

Volwassenen 21+ jaar

Speciale aanbieding! Boek een gratis proefles!
Voor beginner, halfgevorderd en gevorderd. Als je geinteresseerd bent: KLIK HIER.

Bij LG Guitar School willen we onze muzieklessen leuk en interessant maken, terwijl we tegelijkertijd een solide leerproces bieden wat nodig is om resultaten te behalen. We willen onze cursisten helpen hun muzikale doelen te bereiken.

Om die reden zijn onze lessen afgestemd op de individuele behoeften van elke cursist – van beginner tot gevorderd.

De cursussen zijn praktijkgericht en zitten vol met techniek, theorie en uitvoering. We behandelen alle aspecten van het moderne gitaarspelen.

De gitaarcursussen leren je hoe je uiting kan geven aan je talent, door je de middelen te geven waarmee je eigen gitaar composties kan maken. Denk daarbij aan harmonie, training van het gehoor, componeren en muziektechnologie.