LG GUITAR SCHOOL

Home » Over ons » Wie zijn wij

Wie zijn wij

LG Guitar School is in 2013 opgericht door Luca Gianquitto. Luca komt uit Italie (Napels) en heeft een schat aan ervaring meegenomen toen hij in 2012 naar Nederland kwam. In Italie heeft hij reeds een indrukwekkende carriere als gitarist gemaakt en daarbij geeft hij al 20 jaar les aan zowel kinderen als volwassenen. Zijn opleiding heeft hij gevolgd aan het Conservatorium van Napels, waar hij een specialisatie heeft gedaan in Jazz muziek. Daarnaast heeft Luca een Master in muziekeducatie. Luca wilde graag wat betekenen voor de gemeenschap van Amstelveen en besloot om een flexibele, leuke en internationale gitaarschool op te zetten. Luca spreekt Italiaans en Engels. De voertaal van de school is derhalve Engels. Verbaas je daarom niet als je op je Nederlandse berichtje of email antwoord krijgt in het Engels. Ondertussen is de school aan het groeien en hebben we ook Nederlands sprekende leraren bereid gevonden om bij LG Guitar School te komen lesgeven.

Bij LG Guitar School maken we de lessen graag leuk en interessant voor de cursisten, terwijl we tegelijkertijd een solide leerproces willen bieden, wat nodig is om substantiele resultaten te behalen. We helpen studenten graag bij het bereiken van hun muzikale doelen. De lessen zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele cursist -van beginner tot gevorderd.

De lessen zijn praktijk gericht en zitten vol met concepten, techniek, theorie en voorbereiding op optredens. Wij zullen alle aspecten van het moderne gitaarspelen behandelen.

Het gaat niet alleen om optreden of spelen in het openbaar; de muziek lessen leren je om expressie te geven aan je talent, waarbij je de middelen krijgt om je eigen composities te maken. Denk daarbij aan training van het gehoor, songwriting, componeren en muziek technologie.

 

lg recording session


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: